Innolink Agency

Markkinoinnin ja viestinnän ratkaisut sinun liiketoimintasi tueksi

Digitaalinen mainostoimisto

Innolink Agency tarjoaa kaikki markkinoinnin ja viestinnän palvelut strategisesta suunnittelusta viimeisteltyyn sekä monipuolisesti mitattuun toteutukseen. Työssämme kohtaavat luovuus, asiantuntijuus sekä tiedolla johtaminen. Olemme joukko luovia suunnittelijoita, tehokkaita markkinoijia, taitavia tarinankertojia ja kokeneita konsultteja. Meitä motivoi mahdollisuus tuottaa mitattua lisäarvoa asiakkaillemme. Halusitpa parempaa brändipääomaa tai lisää tulosta viivan alle, saatamme hyvinkin olla etsimänne yhteistyökumppani.

 

Strategia

Hyvä sisältö pohjaa aina vahvaan strategiaan, tutkitun tiedon hyödyntämiseen ja kohderyhmän tarpeiden arviointiin. Suunnittelemme kanssasi viestintästrategian ja rakennamme brändin, joka vie yrityksesi pidemmälle ja korkeammalle.

 

Markkinointi ja brändityö

Kaipaako brändisi tai tuotteesi uutta virtaa? Luomme sinulle uudenkarheaa sisältöä ja ilmettä tavoitteitasi palvelemaan. Digi, printti, tehokas kampanja ja jatkuva markkinointityö - asiantuntijamme vastaavat yrityksesi tarpeisiin.

 

Viestintä

Varmista, että viestisi menee perille oikeassa kanavassa, oikeaan aikaan, oikealle yleisölle. Tarjoamme sisältöjen ja PR-työn suunnittelun ja strategian palvelut, oli kyse pitkäjänteisestä viestinnän kehittämisestä, akuutista kriisiviestinnästä tai esimerkiksi uutiskirjeiden laadinnasta.

 

Verkkomarkkinointi ja digitaalinen suunnittelu

Asiakkaasi ovat verkossa – kumppaninamme tavoitat heidät tehokkaasti. Tuotamme hakukone- ja asiakkuusmarkkinoinnin ratkaisut, jotka eivät jää huomaamatta. SEO ja SEM-työmme varmistaa näkyvyytesi oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Verkkoanalytiikkapalvelumme takaavat datan tehokkaan seuraamisen ja hyödyntämisen.

 

Sosiaalinen media

Sosiaalisessa mediassa sisältö, kohdennus ja aito asiakaskohtaaminen ovat kuninkaita. Suunnittelemme tulokselliset sosiaalisen median kampanjat, vastaamme some-mainonnasta, vaikuttajamarkkinoinnista ja tuotamme laadukasta ja asiakastasi kiinnostavaa sisältöä.

Ajankohtaista

Töitämme

Keitä olemme

Tutustu Innolinkin markkinoinnin ammattilaisiin