Kohtaa pelkosi Business Battlessa!


Yritysjohdon rohkea asiantuntijatapahtuma Business Battle on jo nurkan takana. Tämän vuoden teema on aina ajankohtainen ”the art of fear” – mukavuusalueelta poistuminen.

Mikä johtaa varmimmin epäonnistumiseen yritysmaailmassa, ja onko bisneksen karkaaminen ulkomaille uhka vai mahdollisuus? Myytit revitään auki ja johtamisen mallit saavat kyytiä, kun suomalaisen liike-elämän suunnannäyttäjät ottavat mittaa toisistaan Tampereella. Business Battlen lavalle nousevat menestyksen edellytykset hyvin tuntevat, omien alojensa huiput Sampo Kaulanen, Tuomas Enbuske, Lisa Sounio-Ahtisaari ja Mikko Kuitunen.

Kauppias Kaulanen on tunnettu omaleimaisista sometempauksistaan ja toimittaja Enbuske huomiota herättävästä suorasanaisuudestaan. Multitalentti Sounio-Ahtisaari on ponnistanut Parikkalasta USA:han kokeilemalla rohkeasti aina kaikkea uutta ja kiinnostavaa. Viime vuoden ”The ultimate business warrior” Mikko Kuitunen on johtanut nousujohteisesti ohjelmistoyritys Vincit Oy:tä yhä suuremmille vesille, viimeksi pörssiin.

Verbaalisen mittelön ohessa nähdään näytösotteluita lajeista kendo, karate ja brasilialainen ju-jutsu. Iltatilaisuudessa ratkeaa Juju Prix –suunnittelukilpailun voittaja.

Business Battle käydään tänä vuonna Solo Sokos Hotel Tornissa torstaina 24.11. Hanki lippusi pian täältä.