Tehtävä: Projektipäällikkö

Jos googlettaa ”projektipäällikkö”, saa erilaisia määritelmiä ammatinkuvasta sekä lukuisia avoimia työpaikkailmoituksia. Projektipäälliköitä onkin tuhansia Suomessa, mutta tehtävänkuvat ovat varmasti yhtä moninaiset. Mitä me projektipäälliköt sitten teemme Innolinkillä?

Innolinkillä projektipäällikkö on vahva ja kantava linkki asiakkaiden ja toteutuksen välillä. Projektipäällikkö huolehtii asiakkaiden hyvinvoinnista ja tahtotilan noudattamisesta, mutta muistaa samalla pitää langat käsissä sisäisesti niin tiedonkeruun, raportoinnin kuin konsultinkin välillä.

Parhaimmillaan projektipäällikkö on kuin kristallipallo, joka ennakoi tulevaa eikä hätkähdä eteen tulevista haasteista. Tätä me Innolinkilläkin tehdään – ennustetaan tulevaa ja toimitaan näin asiakkaan parasta ajatellen.

Projektipäällikkö on aina tavoitettavissa ja saa asiat näyttämään helpolta. Tietotaitomme onkin valtava! Ymmärrämme niin sisäistä kuin ulkoistakin liiketoimintaa ja pystymme asettumaan asiakkaan saappaisiin.

Projektipäällikkönä olemme päätöksentekijöitä ja ratkaisemme asiat tehokkaasti. Projektipäällikkö ei nimestään huolimatta istu ylhäisessä yksinäisyydessään, vaan häntä ympäröi tiimi eri osa-alueiden osaajia.

Tätä me projektipäälliköt Innolinkillä tehdään – asiakkaiden parhaaksi.

Meiju Ahomäki
Innolink Research Oy

Ahomäki työskentelee 11. vuotta Innolinkillä ja on toiminut siitä viimeiset kahdeksan vuotta projektipäällikkönä.

Kysy lisää

Meiju Ahomäki


Email: meiju.ahomaki@innolink.fi
Puh: +358 50 5811 093