"Rekrytointi"


Tulokset avainsanalla:

Innolink Staffissa käyttöön Laura™-rekrytointijärjestelmä

Innolink Staff ja Uranus Oy ovat aloittaneet yhteistyön. Innolink Staff otti maalis-huhtikuun 2016 vaihteessa käyttöönsä Uranus Oy:n toimittaman Laura™-rekrytointijärjestelmän.

Täsmäkoulutuksella töihin – VaBe rekrytoi Innolink Staffin kautta

VaBe Oy on hoitanut uusien työntekijöiden rekrytoinnin Innolink Staffin kautta jo noin viiden vuoden ajan.

Henkilökohtainen kontakti työnhaussa on edelleen kallisarvoinen

Digitalisaatio on mullistanut perinteisiä rekrymarkkinoita. Henkilökohtainen kontakti on työnhakijalla ja rekrytoijalle nykyään entistä tärkeämpää, niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin.

Pitäisikö keskittyä ydinbisnekseen?

Jokainen yrittäjä tietää, että työpaikan luominen maksaa ja palkkakustannukset syövät suurimman erän yrityksen tuloista.

Some-verkostot hyötykäyttöön rekrytointivälineenä

Työntekijöitä etsitään yhä enemmän sosiaalisen median väylien avulla ja yritysten some-profiilit ovat nykyään lähes välttämättömyys.

Yhden rekrytoinnin tarina

Minulla on ollut ilo aloittaa Innolinkin markkinointipäällikkönä maaliskuun alusta. Uutena työntekijänä on ollut kiinnostava avata omaa työnhakijakokemustani Innolinkin sisällä ja kertoa, miltä Innolink näyttäytyi itselleni työnhakijan roolissa.

Jääkiekkokaukaloista yritysmaailman pelikentille

Innolink Staffia luotsaava Jarkko Varvio on entinen ammattijääkiekkoilija, joka pelasi jääkiekkoa työkseen yhteensä 17 vuoden ajan, joista 8 vuotta kului ulkomailla neljässä eri maassa. Varvion pelaajavuosiin mahtui kolmet aikuisten ja kahdet nuorten MM-kisat Suomen maajoukkueessa. NHL ja Dallas Stars ovat vaihtuneet Innolinkin Tampereen toimiston maisemiin ja kaukaloista on siirrytty yritysmaailman pelikentille.

Innolink löytää oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin

Lisääntynyt tarve ammattitaitoisista osaajista on ollut jo pidemmän aikaa näkyvissä myös Innolinkin rekrytointipalveluissa.