Älvsby-talo: koti täynnä elämää

Loimme Älvsby-taloille uuden kotoisan ja kutsuvan kampanjan

Yhteistyö Älvsbytalojen kanssa aloitettiin reippaasti loppuvuodesta 2013. Älvsbytalon uusi talokuvasto ilmestyi tammikuussa 2014. Kuvastosta voi lukea asukkaiden omia kokemuksia, ja siinä esitellään selkeästi Älvsbytalon monipuolinen talomallisto. Pienenä mausteena talokuvastossa ovat QR-koodit, joista pääsee älypuhelimella videoihin. Älvsbytalo on todella talo täynnä elämää.

Alkuvuonna 2014 televisiossa pyöri mainos, joka huokuu juuri sitä lämminhenkisyyttä ja kodikkuutta, jota Älvsbytalo ilmentää. Spotti kertoo siitä, kun unelmasta tulee totta – ja vieläpä nopeasti. Milloinkas teillä on tuparit?

Laatu, järkevä hinta ja nopea pystytys ovat Älvsbytalon valttikortit, joita korostettiin myös lehti-ilmoittelussa. Nuorekkuus, raikkaus ja selkeys houkuttelivat tutkimaan ilmoituksia pidempäänkin. Sosiaalisen median läsnäoloon on panostettu yhä enemmän. Tykkääjiä ihastutetaan somessa laadukkailla kuvilla, kiinnostavilla videoilla ja aidolla kanssakäymisellä.

Jyväskylän Asuntomessut kokosi asumisesta kiinnostuneet yhteen kesällä 2014. Älvsbytalon lähtölaskenta messuille alkoi muun muassa messublogin pitämisellä. Markkinoinnissa panostettiin kesän aikana lehti-  ja radiomainontaan.

www.alvsbytalo.fi